LOGO nuevo ASOCIACION PDAV.jpg

Som Agents de Viatges, sabem i coneixem de primera mà a tot el que ens enfrontem. El nostre sector, les Agències de Viatges, no només s'enfronta a les responsabilitats i exigències burocràtiques que tots coneixem.

A més, ens afecten els atemptats, els fenòmens atmosfèrics, els canvis governamentals de cada país, les pandèmies ... en fi, pràcticament tot.

La nostra política és diferent a altres entitats més tradicionals, no volem fotos, ni protagonismes, volem solucions. Busquem el benefici de les Agències, per protegir els seus drets a nivell jurídic, financer, comercial i fer respectar el treball desenvolupat amb un marc regulador específic i clar.

 

Creiem fermament que hem de resoldre les mancances generals i diàries del nostre sector i la unió de tots, de major valor a la nostra activitat, aconseguint respecte i agraïment per la nostra feina i sector, traslladant aquesta imatge als nostres clients i a tot el que vulgui conèixer el que marca la diferència entre una agència de viatges professional o no saber a què t'enfrontes.

 

Volem ser els consolidadors d'un extraordinari sector, la petita agència de viatges, que fins ara ha estat coixejant, al no haver estat prioritari per cap organització. Des PDAV diem: Som aquí i hem vingut a quedar-nos. Farem possible que el sector sigui reconegut i valorat, cuidarem els detalls que ens perjudiquen, reivindiquem el que ens destrueix i proposem el que ens millora, perquè som Agents, som Agències.

Agencias de Viajes pequeñas, juntas somos grandes...